Despre noi

 

Cariera Seini

Cariera de andezit din Seini a fost deschisa pentru prima data in anul 1891 fiind preluata pe rand de mai multe intreprinderi particulare pana in anul 1949, cand a fost nationalizata datorita regimului communist.

Inca de la inceputurile carierei, piatra a fost exploatata cu ajutorul muncitorilor care traiau in Seini si in jurul orasului. In acea vreme se foloseau unelte rudimentare iar piatra se transporta cu ajutorul animalelor.

Din anul 2009 cariera face parte din grupul Kirchdorfer. Datorita investitiilor masive care s-au facut si datorita infuziei de capital, cariera a ajuns unul din principali jucatori din industria exploatarii pietrei.

Folosind tehnologii noi si utilaje de ultima generatie santem gata sa producem anual peste 400.000 T de piatra concasata.

Deoarece andezitul bazaltoid exploatat are o duritate foarte ridicata, acesta s-a folosit la constructia de drumuri, la fabricarea asfaltului si chiar la constructia de monumente deoarece se comporta foarte bine la lustruit.

Buna cooperare intre dintre compania noastra si comunitatea locala, precum si buna colaborare pe care o avem cu  clientii nostrii creeaza premisele unei continue dezvoltari a acestei cariere.

 

Grupul Kirchdorfer, Austria

Kirchdorfer Zementwerk

Totul a inceput in anul 1888 de la o fabrica de ciment situata in localitatea Kirchdorf din Nordul Austriei, care a devenit astazi un grup industrial dinamic de mare succes pe plan international, reprezentat prin companiile sale si detinator majoritar de actiuni in 13 tari din Europa, Asia si Africa.Mai mult decat atat, grupul industrial are inplementate acorduri de licentiere cu mai mult de 20 de tari din toate continentele

De atunci, competentele angajatilor si motivatia inalta a acestora, investitia pe termen lung in cercetare si dezvoltare, inovatiile produselor inteligente si atentia dedicata clientilor nostri au fost instrumentele in dezvoltarea noastra

Administratia s-a luptat intotdeauna sa mentina scurte procesele de luare a deciziilor iar flexibilitatea sa fie la un nivel ridicat pentru fiecare punct de lucru.Noi apreciem in intregime ceea ce am fondat,cu straduinta de a ne modela prezentul, creand asadar o baza solida pentru un viitor de succes.

Traditiile de lunga durata apartinand grupului ne dau posibilitatea sa ramanem pe aceasta directie chiar si intru-un mediu de piata provocator intrucat planuriele noastre sunt pe termen lung iar investitiile noastre sunt sustenabil

Vom continua sa mergem pe aceasta cale cu multa dedicare.In calitate de grup industrial proprietate privata, ne-am definit clar scopurile in acest context: folosirea oportunitatilor de dezvoltare selectiva, dezvoltarea inovatiilor si a solutiilor de tehnologozare nemaivazute pana acum pentru viitoarele nise in piata, precum si continuarea internationalizariii si diversificarii serviciilor noaste

 

„Istoria nu se refera doar la ceea ce s-a petrecut ci si la ceea ce s-a acumulat – adica reprezinta baza pe care stam si pe care o constuim”